Om Oss

Vi är ett par (Åsa och Senad) som tycker om att springa oavsett distans. Vi trivs som bäst i skogen, men tar gärna ett och annat pass på asfalten också. Vi tränar oftast ihop där äventyr är ett ständigt ledord. För oss är det viktigt att uppleva och se, resultat och rekord är väldigt sekundärt.

Åsa är till vardags Skorstensfejartekniker (Sotare m, mer teknisk inriktning). En annan bisyssla är att coacha löpare till ett mer ekonomiskt löpsteg, förebygga skador och göra individanpassade löparprogram. Återkommande gratispass sker ofta och tider för detta syns här eller på FB under ”Run Cool”. Där kan ni se bilder, filmer och dylikt från olika äventyr.

???????????????????????????????
Utbildad av Malin Ewerlöf och Carl Norell, Jakob Richloow. Steg 1 och 2. Konditionsidrott.se

Senad är till vardags anställd på en Bergslagens Folkhögskola. Han bistår Åsa vid större gruppevenemang. Så att farter och alla önskemål kan uppnås optimalt. Senad är utbildad i ledarskap.

Vi vill med den här sidan dela med oss av våra äventyr och hoppas inspirera andra till att våga utmana sig själva. Välkomna!

Annonser

3 thoughts on “Om Oss

 1. Hej!
  Synd att jag inte fick se denna sidan tidigare är också sotare och var i Italien för första gången hade varit kul att hänga på och sprungit upp i bergen. Finare plats att vara på får man nog leta efter.Hoppas kunna åka dit nästa år också. Vet ni vart man hittar info om löparrundor/stigar runt om i värden.
  Springer marathon blir mest asfalt och motionsspår jag sprang vikbolandsleden I somras det vart en positiv upplevelse ska prova på kolmårdentrail marathon i sommar.
  Som sagt tips om löparrundor I skog är tacksamt välkomna bor i upplands väsby utanför stockholm.
  Mvh / Oskar

  Liked by 1 person

  1. Hej Oskar!
   Attsingen att du missade oss. Det är helt magiska miljöer som erbjuda där borta. Åsa har åkt ner sju år i rad och kommer säkerligen dit nästa år.

   Om det är rena kartor och sånt, så är det lättast att googla sig fram. Vi brukar generellt inte planera så mycket innan, utan går och köper en karta på plats. För att sedan utforska lite…. Såvida det inte är tävlingar.

   Om det inte är ett specifikt land du vill åka till så kika lite på de svenska lederna. Vi har mycket fina skogar. Se Roslagsleden, Bruksleden, Kungsleden, Jämtlandstriangeln m.m.

   Kul att du vill ut och köra på stigar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s