Fyra dagar och ett år äldre

Vi är framme i vårt paradis. Installerade och goa som små livliga ostyrsliga barn. Bungalowen är sig lik och vi har hittar våra rutiner. Skillnaden nu är att vi inga måsten har och här går vi upp med solen och chillar in dagen som den kommer.

Idag packade vi våra camelbacks och drog ut på den sista delen av Trans gran canaria. Lite grusvägar och en stigning upp flera kilometer. För att sedan vända och droppa nedåt. Se hur låren skriker och hur fötterna beter sig i rulliga stenpartier. Sakta mak framåt, en fart som känns löjlig. Fast den duger kanon i detta! Solen var lite off under löpningen och motvinden bjöd på kalla inslag. Vilket vi kunde önska oss till Lördagen. Fyra dagar kvar och nerverna är på plats.

Vi fick lite perspektiv när vi träffade på en av de svenska killarna som ska delta på den långa sträckan. 265km!!! När han pratade sådär lugnt och stabilt, blev vi lugna. Våra små kilometrar ska vi fixa, om vi så går.

Nu ska vi snart käka lite buffé. Energi in, energi ut! Lite tårta blir bra. Ålderdom ska firas!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s