Styrka, löpning, längd…

Under veckan som gått har vi matat in timmar på träningskontot. Det har rullat på bra och vi har hunnit med flera löppass, styrketräning och längdskidor. När vi nu har så bra vinter så gäller det att passa på. Snart är det dessutom dags för Engelbrektsloppet   vilket märks i spåren. Det är långväga besök i Norberg för att få till alla timmar på snö innan det är dags. Vi antar att det även smygtränas inför kommande Vasaloppet. Det pratas också om att Engelbrektsloppet till kommande år kommer ingå i långloppscupen Ski Classics. Vi kan inte bekräfta i detta nu men det kommer om något bli ett enormt lyft för både loppet samt bygden runtomkring. Det är stort att det händer just här. Samtidigt så ställer det ett mycket större krav på arrangören. Vi hoppas på det bästa.

Tiden rullar annars på och vi förbereder oss för det som komma skall. Transgrancanaria. Nu finns det startlistor klara och det är i vanlig ordning mycket folk från Skandinavien som ska kuta. Gran Canaria är ju trots allt väldigt skandinavisk. Inget ont i det. Vi gillar Gran Canaria men då har vi också fått se #therealgrancanaria under flera år. Åsa har under helgen som gått passat på att prova ut och köpa in en ny Camelbak som hon känner är mer lämplig för Advanced klassen på Transgrancanaria.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s