Vecka 1 snart till ända…

Januari, bästuari egentligen. Snön gjorde sitt återtåg och det var glädjande. Pulsträning på en gång i tisdags då det på drygt två timmar föll ca 25 cm snö hos oss. Härligt. Vi trivs ju med motstånd och det är ju inte meningen att det ska vara så lätt heller.

Innan snön gjort sitt återtåg i Bergslagen. Så har vi hunnit med en hel del längdskidor i alltid lika fantastiska Sälenfjällen. Det blev i stort sett två pass om dagen. Det är alltid lika skönt att vara i fjällvärlden. Stugmys och god mat, återhämtning långt bort från vardag och stress.

Under veckan har det blivit mycket alternativ träning för Senad då han är något förkyld men det rullar på. Han ser fram emot att få stå på startlinjen, bara för känslans skull på TGC, även om det är ”starter” (30 km, +750 höjdmeter).

2017_starter

Den alternativa träningsveckan har sett ut så här. Förhoppningen är att kanske kunna, om han orkar åka lite längdskidor imorgon eller springa.

vecka-1-2017

Åsa har under dagen hunnit med ett längre pass på ca 38 km. Mycket snöpuls och tung löpning. Vilket i sig är jobbigt nog, lägg därtill terrängen hos oss så blir det aningen värre. Det gäller att få ut det bästa i ett ur löpning perspektiv sätt besvärligt underlag och konservera för framtida strapatser. Tid ute är viktigt, farten tar vi sen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s