Dubbelt Dalarna

Helgen har varit maxad och veckan i övrigt i samma bana. Det har varit massor med skog både till fots och till MTB. Lite lugnare pass denna vecka och lite mer sköna pass med härliga filurer. För att nämna några godbitar.

Tisdagen blev en tur på stigar Norr om Fagersta. Syster visade lite nya vägar som skulle kunna göras riktigt långa och jobbiga. Vi hittade både kantareller och jägare i dessa skogspartier. Spännande och mycket givande pass! (givetvis alltid backar)

Torsdagenspass var ren Löpteknik med en del ”fallande” övningar och styrkeövningar för en bra hållning. Vi var ett stabilt gäng där flera av dem gör utvecklande framsteg med tekniken. Riktigt kul att se! Nästa Runcool pass 8/9!

Fredagen blev en fartfylld fest med löpning för Åsa. Progressivt pass med 10km svag uppförslut följt av 5km riktigt snabbt hem. Senad drog av ett fartpass på MTB, nya vägar med tuffa stigningar.

Lördagen blev ett längre backpass för Åsa och en kortare pass för Senad. Allt för att hans häl ska läka. Det går framåt och rehaben går vidare. På kvällen drog vi över till Dalarna, för att där finns allt. Så vi köpte lite prylar och landa på Dalhalla (kika/lyssna på ”Tallest man on earth”) Käcka Knäckepizza och myste under filtar. Vi var tidigt på plats och kunde mingla bland folk och fä. Rogivande kväll/natt!14256671_10153619231792924_379825900_n

Idag har vi fått äran att få över en duktig cyklist Cassie. Så vi drog av samma pass som förra helgen. Över till Dalarna och öste på grusvägarna i skogarna. 53,6km totalt och en hel del sega backar. Bra träning och nog är det vackrare på andra sidan. Dalarna är lite grönare, lite skönare.


Nästa Torsdag kan ni hänga med oss ut i skogen. Bara njuta och delta på lite teknik. Eller så gör ni passet till ett fartpass med lite intervaller. Valfritt!
8torsdag006

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s