På rull

Efter förra helgens tävling på 5km. Var vi redan ute och myste i skogen dagen efter. Ett ganska skönt pass strax under 20km. Benen var inte märkbart trötta och ville ta emot mer träning. Så på kvällen blev det intervaller på rullskidor 1000m x 8. Flåset var med hela vägen men musklerna sved och skaka som asplöv. På tal om löv, känns hösten här.

skogen20161

Veckan har rullat på med skogsintervaller i gruvmiljö (spypass) och sköna mini joggar innan styrketräning. På Onsdagen drog vi och våra bästa grannar/vänner över till NOK´s nya utegym. Sprang runt den fina slingan i Nordansjö 2,5km och körde sen allt i från Dips till tunga Lats. Gillar ni att träna hårt, testa utegymmet i Norberg. Gratis och mycket användbart!

Synd att Fagersta Kommun inte satsar så mycket på gratis träning. Inte ens Hälsospåret runt Eskiln har fått nytt underlag på ett bra tag. Rötter, ojämnheter och vattentrummor ligger blottade i spåret. Så dåligt och pinsamt. Tänk om alla kunde nyttja spåret utan att slå omkull. Det skulle varit ypperligt med ett utegym som kunde nyttjas där också. Kanske skulle kunna ligga nere vid beachvolleyplanerna. Fast vi får nog fortsätta åka till andra kommuner, där de bjuds på livstid. IMG_1465

På tal om Eskiln. Gårdagens pass var Löpstyrka och gräsintervaller. Även lite rörelse och förståelse för hur viktigt det är att ha balans i kroppens alla muskler. En stark bål är inte bara platt mage utan ett redigt bälte som håller upp din hållning. En bra uppslutning var det med mycket positiva människor. Häng med nästa Torsdag!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s