Sista passet innan S42

Planen var att jogga loss i minst tio kilometer. Att göra de uppe på höjden kändes naturligt. Finare vyer och lite mer träna på att gilla den ”tunna” luften. Vi lufsa på bra och tycker oss ha funnit ett långsamt tempo för att klara de 17km uppgörsbacke som väntar. Sen vet man aldrig hur kroppen gillar temperaturer, underlag, energiintag, medlöpare m.m

Nu börjar de dyka in fler skandinaviska löpare från olika håll, alla ser glada ut men med en sorts fruktan för vad som komma skall. Med all rätt skulle vi vilja påstå. Oavsett hur många mil man samlar och hur snabb man är som Skandinavier. Är de svårt att få till bra med höjdträning. Nog är de en fördel att träna utomlands eller bo på hög höjd ovs. Inte så märkligt alls att merparten av de som ligger i täten på klasserna här är från området, eller bor i liknande miljöer. Lyx och coolt! Vi gör de vi kan med de vi har.

Nu ska vi avnjuta mer apfelstrudel och vila inför lördagens race. S42, Europas högst belägna bergsmarathon. Två toppar och två dalar!

Bilder från dagen…

Annonser

3 thoughts on “Sista passet innan S42

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s