Tillbakablick framåt….

Vi har aldrig tidigare sprungit så många långa pass inför något som i vår värld är en sprintdistans (43 km). Ja ja, det är kaxigt att säga så. Vi kan försäkra er om att vi inte på något sätt underskattar distansen eller svårighetsgraden på distansen. Faktum är att vi är övertygade om att det kommer bli jävligare och tuffare än förut. Men vi är redo. Vi har bland annat gjort flertalet pass i tuff terräng på hemmaplan som varat mellan 4 och 6 timmar. För att inte glömma en fantastisk helg i vårt Sälen med flera dagar av långa pass. Därtill lite fart på Bärkejoggen i Söderbärke samt inte minst Engelbrekt Sommar med allt vad det innebär. Bruksleden med kompisar, släktingar och en gång med laget som ska till  Vasastafetten i Mora. Flera intervallpass där backar fått vara temat, även med Run Cool i spetsen. En massa träningspass utöver det vanliga alltså. Därför vågar vi tro på det här uppdraget som Swiss Alpine S42 kommer innebära. Dock ska man inte glömma, inledande 17 km är uppför, typ ständigt och det kommer ta ut sin rätt. Är det dessutom väldigt varmt så kommer det bli än värre men vi känner oss hoppfulla och redo att anta utmaningen. Schweiz, Davos, Wasselllflufffellfjallfellfjouch (det heter inte så men typ)….here we come!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s