Sälen-dagar…

Vi har under veckan som gått varit på återbesök i Sälen. Det är som alltid givande och vi är glada att vi bor så pass nära som vi ändå gör. Det blev under dagarna där tre rejäla pass som gick i ett lågintensivt och skonsamt tempo. Det blev lite som en slags grundträning igen och det var inget fel i den känslan. Faktiskt väldigt skönt att bara färdas framåt över fjällen och njuta av det som Sälen har att erbjuda. Vi brukar bo i Lindvallen då det känns mest ”centralt” men det är väldigt svårt att säga att enbart Lindvallen är favoriten då vi känner att hela Sälen-området är strålande vackert och har massor av utmaningar att erbjuda. Vi kom också på att vi omedvetet hade sprungit större delen av Sälen Fjällmarathons nya bansträckning en av dagarna.

Dagarna efter Sälen känns det helt okej i benen. Vi fortsätter vår resa mot vidare äventyr i fjällmiljö och snart är det dags för sommarens nästa äventyr. Mer om det när det är dags. Har ni tid och möjlighet så åk till svenska fjällen, det behöver inte vara just Sälenfjällen. Men upplev, njut och utforska en värld som erbjuder massivt lugn och balsam för själen.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s