Hitta din plats

Exergi förmågan till rörelse eller arbete. Inte att förväxla med energi, men det får ni googla. Oförmågan att kunna förmedla hur det känns måste vara något av det värsta man kan uppleva. Bara vara helt utlämnad. Som en levande växt med en önskan om att blomstra, men att stå grön och ofärdig.

När huvudet inte kan koppla bort vreden som uppkommer i vissa situationer blir det kroppsliga påverkat. Det första som sker är väl nerverna och adrenalinet samt noradrenalinet kopplas in, som en tryckkokare vill man explodera. Vissa saker går inte att lösa verbalt, det bubblar som kokande vatten och ett högst levande träd får agera motplank för vreden.

För skogen löser allt. Vår plats är skogen, där sker återhämtningen. Laddningen som ger oss energi att möta de svåra livet bjuder på. Det oundvikliga som alla får uppleva. Motgångar som gör att hjärtan svider som eld. Att hitta sin plats att få andas ut, det är det bästa som finns. Alla behöver ro och balans.

Idag fann vi den i reservatet. Vårfloder och regn möttes av solsken och varma sköna strålar. Tårar syns inte när det regnar, praktiskt och vacker på samma sätt. Vi såg blåsippor och sjungande tranor. Fötterna möttes av iskalla leriga stigar och hala hällar. Ute på kalhygget sprack solen fram och värmde våra kalla ben, vidare in i skogen för att skapa magiska strålar. Som varma laserstrålar lyste det upp stigen ner mot andra reservatet. Bilderna får tala, 17km Terräng med återhämtning till 100%. Tack Skogen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s