”I Liften, talar man ut”

Sälen eller Lindvallen närmare bestämt. I en liten grön stuga högt där uppe bland snön, firade vi påsk. Vi älskar Sälen och Sälenfjällen. Det är ett andra hem på många sätt och vis och man kan utnyttja denna dalapärla för att genomföra fantastiska äventyr på olika nivåer. Sälenfjällen är magiska, sommar som vinter. Den här gången blev det lite löpning och mycket slalomskidor. Det var en mycket skön och övervinnande känsla att få åka utförs igen. På topparna ven vinden och i dalarna sken solen. Fantastiskt.

På väg upp till Sälen blev det ett i vanlig ordning obligatoriskt stopp i Lima. Vi passade på att äta lite på Sixtens Museum. Fantastisk mat som vanligt och helt underbara karaktärer som man får chansen att möta. Dagen till ära, Sven Stengårds som berättade en del rackar-historier om Sixten. Det mesta är nog sant.

Väl i Sälen så fick vi tillgång till vår stuga. Det brukar bli så att vi bor i Gröna Byn. Det har mest med den bekväma tillgängligheten att göra. Det är nära till affärer osv och det underlättar när man vill lägga tid och energi på det som spelar roll. Rörelse och träning och motion.

Det enda tråkiga är att Senad känner sig krasslig efter den här helgen. Halsont men det känns bättre och bättre för honom så det verkar som att det kommer gå bra att stå på startlinjen för Borlänge Ultra, men det blir bara maraklassen som Senad ska springa.

Helgen avslutades på Landsberget. Från vårvinter fina Sälen till vår och tio grader sol med svag inslag av vind. Det har varit en lång vinter. Nu är det sommarhalvår som gäller. Väl mött!

Annonser

4 thoughts on “”I Liften, talar man ut”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s