En snabb Rød pølse?

Danmark hade ingen snö och det gick att ana vår i luften. Luften var klar och ren i Roskilde. En morgonjogg längs havet? (Fjorden)? Var alldeles magisk. Fiskmåsar och andra mysiga sjöfåglar höll låda längs med strandkanten. Danmark är platt, det är som gjort för att springa fort. Morgonjogg bör inte så i så snabb fart. Så då var det bra att vika av vid ett statligt ägt Naturreservat. Där fanns det motstånd och roliga backar. Leran la sig som ett lim på underbenen och jag kunde ana hotellreceptionistens lite undrande min. Hävde ur mig nåt om lerigt i skogen. Då säger hon: – Vilken skog?. Där dog samtalet med den trevliga damen. Jag gick till mitt rum och försökte stretcha. (Hur kan man missa att de ligger ett reservat 2km från hotellet man jobbar på).

Ibland får Åsa äran att delta på möten med ICU (International Confederation of Chimney Sweepers Trade Unions).  Då det är olika länder som är med blir de ofta en del resor till respektive land. (Morgonjogg innan möten vid 5-6tiden är lyx). Huvudet blir mycket mer skarpt med lite frisk luft innan långa diskussioner.

Lärde mig ett nytt ord: Henkastning = Nedskräpning

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s