Nu börjar det!

Vi drar snart ut på ett äventyr och hoppas ni ska bli inspirerade av kommande inlägg nästa vecka. Bloggen har varit lite vilande några dagar nu. Detta innebär inte att vi vilar oss i form. Snarare tvärtom. Det blir pulsande i snöklädda skogar och tuffa skidåkningar i spår som kunde varit bättre. Motstånd och härliga pass där tiderna inte är snabba, men muskler och pannben tränas.

Vi har tagit en liten privatlektion i Västerås i just Skidteknik. Åsa har fått återkoppla till tidigare teknikkurser och Senad är helt grön. Riktigt bra privatlektion där vi både fick bra skidspår och experttips. Ny vallade skidor och imorgon blir det återigen ett pass i snön. Hoppas det inte blir för mycket nysnö nu bara. (Bilder kommer).

Vi läser på andra medier att snön tar energi och kylan knäcker människor. -24 grader gör att även vi kör nyckelpassen inne. Hur själsdödande det än må vara att andas in ångor från andra gymtränande människor. Bara tanken av att behöva gå in och göra ett pass på löpband, kräver pepp och övertygelse över hur bra det är. Vill ni ha ett pass som biter bra? Testa slå in Random på löpbandet, ställ in Level 8-10 och fart ca: 12-13km/h i 50-60min. De backar som bandet väljer åt dig, suger mjölksyra. Mycket kul och nyttigt.

I början på Februari kommer det bli mycket mängd, tid ute. Det ska bli intressant att se om kropparna håller för det vi planerat.

188

Fortsättning följer…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s