Återhämtningen

002 003 005 006 009 010 012 001 002 003 005 010 015 016 017Efter en maxad vecka med arbete, extra arbete och annat trixigt som tillstöter i en vardag. Så var det skönt att börja helgen med en långpanna. Vi packade våra mini ryggor och drog ut på en tur ala 43km. Första biten slingrar sig på fina grusvägar och följdes sedan av en mindre landsväg. Efter några kilometer klev vi över till Dalarna och allt blev lite finare och lite lättare. I Söderbärke blev det vattenstopp och lite fotografering. Hemvägen fick bli över skogen och Hemshyttan (Dalvik, Älgsjöbo, Bråfors). Fint kuperad grusväg. 43km på 3:55 kändes som en fin distans utan större bekymmer. Idag har vi kört dubbelpass med lättdistans och tung styrketräning. Efter styrkan blev vi båda trötta och fick lov att bege oss ut i skogen. Ladda om så att säga. Lite lingon och skogsatmosfär så känns allt lite lättare.

Nu är det en ny vecka och nya möjligheter. Till helgen är det Bosön med allt vad de innebär. Åsa är taggad till max!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s