I skogen kan alla bekymmer försvinna

En till vecka har gått och vi återhämtar oss sakta men säkert. Vi passar på att träna lite styrketräning och kör mer på tid ute, än antal kilometrar. Snart är de dags att vässa farten. Vi båda ser fram emot lite mer intervaller och tröskelpass. Fredagsfysen kommer smyga igång också. Många som vill formtoppa sig inför höstens tävlingar. Hoppas på att fler vågar sig dit för lite inspiration och tips.

Idag sprang vi ut i skogen igen. Så mycket stig och terräng som möjligt. Spåren av vildsvinen har verkligen ökat markant. Hela Sänkmossen är numera ett revir för svinen. Lustigt nog träffade vi två jägare som satt ut foderbodar. Smart, de är dags att börja ta tag i de här. Vildsvin är inga lätta byten för jägarna. Troligen därför de krävs lite förspel innan de ens är möjligt att få komma nära.

Ett annat djur som kommer fram allt för ofta. Fästningen. Idag satt det en på Senads ben. Otäcka små kryp som fäster sig och äter. Nä, inga kompisar direkt.

020
Fästingar, överallt i mängder. Den här satt på Senad.
014
Kärleksförklaring
010
Terrängfordon får ej vistas här…
007
Gäller att springa här nu, innan jakten drar igång…
003
Tips! Fina stigar i skogen kring Kråkstensreservatet! För att ta er dit, spring lättast till Ängelsbergsvägen eller via Sopstationens asfaltsbacke. Där finns de stigar!!

001 002 004 008 009 015

Annonser

One thought on “I skogen kan alla bekymmer försvinna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s