Inför Vansbro Marathon…

Vansbro Marathon var mitt startskott och min definitiva övergång från asfalt och skitnödiga 10 km arrangemang till istället långlopp, äventyr och stigar världen över. Det var också i Vansbro som jag för första gången träffade Åsa, live. Första gången jag sprang i Vansbro så kändes allting så förbannat massivt och stort och väldigt peppande.

Det blev en start på en lång resa mot något som under åren har förfinats, förbättrats och varit i ständig rörelse. Jag älskar att springa och att vara i rörelse. Ständigt, hela tiden, jämnt och långt. Därför är jag, kaxigt kanske, föga orolig för de 43 km stig, skog och grusväg som väntar i Vansbro. Jag underskattar inte loppet. Det är en hård tillställning och med den utlovade värmen som komma skall till dalaskogarna på torsdag så är det förmodligen bara simmarna som jublar inför den stundande Vansbrosimningen.

Vädret är dock inget vi kan göra åt utan det gäller att förbereda sig så gott det går och möta värmen och Vansbros omgivningar med respekt och glädje. Minnas de väldigt glada och positiva stunderna som loppet har inneburit för mig och kämpa på så gott det bara går. Träningen har gått väldigt bra hittills och nu ska man omvandla det positiva i träningen till ett bra lopp.

Jag åker till Vansbro med ett mål i sikte. På torsdag får vi veta om jag klarat av det.

Vansbro

Annonser

2 thoughts on “Inför Vansbro Marathon…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s