Nu är den här!

Sommaren!! Nu känns det äkta, riktig värme och mycket glass. Precis som alla önskar, eller tja de flesta av oss i alla fall. Barnen kan äntligen bada utan att frysa ihjäl och vi kan klä av oss för att svettas på våra löpturer. Igår blev det ytterligare ett pass inför Davos. 30km genom blandad terräng. Tuffaste partierna var så pass branta att det blev powerwalk och mjölksyra ut genom öronen. Värmen var inte farlig i skogen, men så fort asfalt och öppna gator antågade blev det mycket påtagligt. Det är verkligen en helt annan sorts värme nu, sommarvärmen.

Fredagen bjöd på Löpteknik och backintervaller runt Eskiln´s löpspår. Tio löpare var med på ett pass som innehöll bland annat Trapplöpning, Borzovhopp, G-krafts övningar och avslutande backintervaller. All focus på teknik! Deltagarna var lyhörda och gjorde bra framsteg.

Nästa vecka blir det inget löpteknik. Däremot puffar vi för att alla som kan deltar i Norbergs fina tävlingar Engelbreks Sommar. Fredagens (3/7) tävlingar bjuder på 5km och 10km genom vackra Norberg. Lördagen (4/7) innefattar Halvmaraton och Stafett om 5km x 5 löpare (Dam, Herr, Mix, Företag). Senad ska till Vansbro Marathon på Torsdagen, så hans ben är troligen inte löpbara. Åsa planerar att eventuellt delta för att få lite skoj i benen.

007
Testar nya Camelback. Bra grejer!
017
Nu är det sommar nu är de sol…
009
Fri Bäverjakt, mycket träd blir det.
006
Ibland försvann stigen
004
Mitt i skogen, en offerplats?

003 005 011

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s