Midsommarjogg

001 002 007 008 010

Skönt gäng på 15st stod redo 06:00 för lite morgonjogg. Ett fint initiativ av Jens A. Där alla utgår från Hembygdsgården och joggar en 10km runda. Efter turen får de som vill inta ”sillamacka” med kaffe för en liten slant (som går till välgörenhet). Lätt duggregn och moln var inget som avskräckte oss. Alla trippade på bra och njöt av den fina starten på dagen.

Veckan i korthet//
Det har gått i rasande fart. Senad har varit på annan ort några dagar och fått träna i nya miljöer. I Tisdags sprang Åsa in som första dam på Bärkejoggen 13km 52:36 (4:03min/km). En minut snabbare än förra året. Lite styrketräning, måla trädgårdsmöbler, fixning av bil och mycket jobb. Nu blir de långpanna i helgen.

Vad tränar ni i midsommar?

Annonser

2 thoughts on “Midsommarjogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s