Karnevalslopp med klös

I går drog vi iväg mot Avesta för lite tävling i Karnevalsloppet. Vi blev tillslut tre sotare + Senad som stod redo för lite löpning. Alla gjorde bra ifrån sig och var nöjda med de förutsättningar som fanns. Det blev en fin kväll med värme och mycket folk. Merparten körde 5km och så Senad som mosade sitt egna rekord på den banan (8km 31:13). Lite skönt eftersnack och grillning förgyllde sommarkvällen (årets första?).

Veckan har kantrats av lite magtrubbel för en av oss. Troligen magkatarr, mycket onödigt och energikrävande. Innan den antågade hann vi köra bestigningar av Landsberget 1km tuff stigning x 3, plus 2km i rullande fart ner. Mycket bra pulskurvor! Detta kommer vi göra igen, så är någon intresserad av detta hör av er!

Idag var det premiär för MTB på blandade underlag och marker. Cassie från Sala kom över och körde med Åsa. Det nästan tre timmar i skogen. Regn, lera, halt och knixigt. Så motståndet fanns där hela tiden. För att göra de lite mer roligare då tidkraven inte fanns körde de Naturpasset och klicka hem lite kontroller.

Senad är just i detta nu ute och rastar sina ben på den klassiska Åvestbo runt. 10km hyffsat platt. Det känns som en rättvis behandling av asfaltsbenen från igår.

001
I Måndags kördes de Bouldering.
019
Senad fick hem något efterlängtat från Japan! Enda paret!
006
Bra motstånd…

019 002 003 007 008 017 016 022

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s