Lagseger, äntligen revansch!

Vi har citerat Sixten Jernberg hela dagen. Det är något med den mannen som gör att allt känns sådär förbannat rätt. Ta till exempel en intervju med honom 2010.

Reportern: – På den tiden fanns det inga idrottsfysiologer och näringsexperter… Jernberg: – Nej. Då var det korv och limpa, konstant. En gång sa en fysiolog till mig: ”Hur bra hade du blivit om du tränat efter mitt huvud?” Då blev jag förbannad. ”Du som inte har något huvud och aldrig har varit svettig, hur i helvete kan du påstå att jag hade blivit bättre om jag tränat efter vad du säger? Jag kom dit ,jag kom. Räcker inte det?” På den tiden fanns det inga idrottsfysiologer och näringsexperter…

Vi har nyss kommit en från en lång dag nere i Laxå. Munkastigen trailrun 44km. I år delade vi på sträckan och hade som huvudmål att slå förra årets tid. Det gick mycket bättre än så. Vi vann lagseger och fick lite prispengar. Vädret kunde inte varit bättre. Lite kallt i starten och lite varmare på slutet, men fullt kontrollerbart. Västerås LK hade flera deltagare med i år och alla gjorde bra prestationer. 44km terräng är ingen barnlek, de är jobbigt. Vinnaren i damklassen kommer från Fagersta. Maria Bylund dundra in på en fin tid och ryktet säger att hon i morgon ska försvara ett guld på orientering (tuff). Vinnaren i herrklassen var i en klass för sig. 2:56!!! Det är så brutalt starkt att inga vettiga ord finns. Undrar vad en sådan löpare gör på platten…

Lite bilder tagna av pappa Kari

IMG_0382
Växlingen
IMG_0377
Senad inför växlingen
IMG_0395
Alltid kul uppförs…

IMG_0370 IMG_0383 IMG_0385 IMG_0388 IMG_0393 IMG_0401 IMG_0407 IMG_0410

002

Annonser

4 thoughts on “Lagseger, äntligen revansch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s