Lagspelets regler

Igår hände nåt unikt för oss. Vi deltog i Svettbandy med ett gäng härliga killar. Lagsport är inget vi utövar normalt. Det krävs en massa regler och humör för att ens våga stå där på plan. Så här i efterhand var det riktigt kul och mycket pulshöjande. Svetten fulkomligt sprutade och det blev stundtals fint spel. Måste poängtera det. Då merparten inte spelar innebandy normalt. Åsa som tydligen är rightare fick problem att hantera en vänsterklubba, trots det blev de faktiskt flera mål. Senad gled runt på plan som om de vore is. En mycket rolig kväll med ett gott avslut i gourmetmatens tecken. Träningsvärken kom som ett brev på posten.

Så i veckan har det varit allt i från löpning, styrketräning, crosstrainer och yoga. Det susar på likt vårens ankomst. Fast idag blev det lite bakslag med snö, som sig så bör i Mars.

Nästa vecka blir det en 6h tävling i grannstaden Borlänge. Det är Borlänge löparklubb som anordnar denna återkommande lopp. Första tävlingen hölls 2012 (Åsa vann detta året och Falk vann herrarnas). I år är det redan nu över 100anmälda, ökat intresse för ultralöpning helt klart. Suveränt om ni frågar oss, tror det finns oslipade guldlöpare där ute i skogarna. Senad ska dit och överleva plus samla distans. Klicka här för att komma till deras startlista.

transgrancanaria2015-sindorsal-3128
Efter att ha läst många racerapporter om Trans Gran Canaria har vi insett att det var riktigt tufft i år. Många bröt loppet och Johan L bröt lårbenet. Det här med stressfrakturer alltså, ett återkommande ord. Nya Spring magasinet skriver också om stressfrakturer. De vinklar det som en ”kvinnlig” åkomma. Ja, vet inte de ja…

transgrancanaria2015-2694_40 transgrancanaria2015-2694_60

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s