Downhill? No bueno!

Tre dagar har gått sedan våra lår tog sig an de tuffa loppet. Det gör fortfarande ont i främre lårmuskulaturen och vardagliga saker som: Gå på toa, sitta, resa sig och gå är lite svårare. Titt som tätt viker sig benen då musklerna är totalt utmattade. Träningsvärken och de trasiga musklerna får lätta långa promenader och massa glass som plåster på såren.

Vi har spenderat dagarna med att njuta av värmen, vandra och äta god mat. Tapas är banne mig en fin tradition som vi gärna förespråkar. Ben & Jerry glass är väl också någon som slinker ner när depåerna är tomma och gapar efter mer.

För er som bara ser Gran Canaria som en turistig sol och supa resa. Kan vi rekommendera att hyra en bil och se resten av den vackra ön. Det finns sjukt vackra miljöer och små mysiga byar att besöka. För vem blir inte lite förtjust i de kullerstensbelagda mysiga byarna, med dess invånare som intar sin dagliga siesta under ett träd.

I den bungalowen som vi hyr finns det allt man behöver. Det är extra kul att området inhyser flera löpare, cyklister och aktiva människor. Runt poolen finns övriga soldyrkare som mest röker och dricker. Skönt att inte tillhöra dessa. Vi nickar instämmande när vi möts haltandes mot buffén. Advance killarna inhyser respekt och sitter mest med benen i den kalla poolen. Över åtta mil i den här terrängen är respekt. När de dessutom var kalima och värmebölja är alla mål stora.

Nu ska vi återgå till att vila och ladda om. Det ryktas om varma grader i Sverige, så det känns lite lättare att komma hem. Lite bilder på detta.

???????????????????????????????
I den här torra floden sprang vi på slutet, 30grader och Kalima… Verkligen upphetsande.
???????????????????????????????
Vägen ni ser slingrar där nere i dalen var cirka 32km in i loppet
???????????????????????????????
Bortom berget till vänster, ser ni Fataga.
???????????????????????????????
Tapas, för att det är bäst!
???????????????????????????????
De är öken…
???????????????????????????????
En läskigt stor Salamander…
???????????????????????????????
Efter denna grusväg kom backen där alla började gå…
???????????????????????????????
Sista delen sprang vi även på denna träplank, segt som sirap
DSC09181
En del av skorna…
???????????????????????????????
Sne bild, men den visar vår Bungalow och dess grannar

DSC09171 DSC09172 ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? DSC09212 ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s