Ett avbrott för Äventyr

Det är lite som ska styras upp innan allt är klart. Konsten att packa är i regel enkel. Nu är det inte så enkelt. Två personer som räknar med att träna minst en gång om dagen och ha en hyffsad ren stil till middag. När kraven från tävlingsledningen kräver en egen liten packlista, blir det att planera väl. Några saker är: Minst 1,5l vätska, energi, värmefilt, pannlampa med vitt/rött sken, kopp, huvudbonad, vatten/vindjacka och mobil + extra batterier. Detta känns mycket att kånka på, men lika för alla… Några kilo på ryggen med andra ord.

017 021 035 041 057

På lördag står vi uppe på ett berg (om inget oförutsett händer, så som sjukdom eller annat onödigt). Starten går 10.30 och beräknas ta oss från mitten av Kanarieöarna till stranden i Maspalomas. I år är sträckan lite längre och siffran 45km smakar bättre i munnen än 44km. Vi kommer kantas av stig, sten, och mycket vassa nerförslut. När vi kommer in i byn slussas vi ner i en gammal kanal (där de tidigare säkert var vatten), springandes på trötta ben i en stenig kanal. Där kommer nog låren grina illa, vi räknar med det! Det är flera klassen som går på ön: 125km, 83km, 44km, 32km, 17km.

Förutom tävlingen blir det ett avbrott i den gråa vardagen. Inget ont om vardagen, men i Februari/Mars är det lite segare än vanligt. Vi har lite kärlek åt spanskan och bergen. Så lite krydda på gröten gör nog att vi piggar på oss. En chans att inspirera er andra och locka er till äventyr.

perfil244-1024x411

Annonser

2 thoughts on “Ett avbrott för Äventyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s