När kroppen bryts ner

Efter ett pass förra fredagen. Enligt Senad gick inte passet så ”förbannat hårt”, men det såg ut som han mattades av lite och när sedan morgondagen grydde. Var det ont i halsen och feber. Nu har han legat sjuk och försökt pigga på sig för att kunna arbeta, träna och klara vardagen. Veckan som gått har således spenderats mer eller mindre horisontellt. Han gjorde ett tappert försökt till arbete, men kroppen svek. Åsa hittade honom sovandes på eftermiddagen. Nu en vecka senare står således Åsa här med sveda i halsen. ”Mota Olle i grind” .

Det inhandlas vitaminer, halstabletter och massa annat som Reklambolagen bombar oss med att ”DE här hjälper”. Så här några veckor innan vi puffar för att mosa Marathon i berg känns det mycket onödigt med långdragna förkylningar. Det kan verka löjligt att gnälla över några förlorade träningsdagar. Fast är målen är klara och ska drömmar slå in krävs det 100% av allt.

Förmodligen är det någon av ett bakslag. Vi har tränat lite för bra och inte kompenserat med extra vila. Vilket är lika dumt som det låter. Normal träningsvecka innebär en vilodag. Veckor av max (då även arbete inräknat) borde få mer vila. Vi lär oss än, så att säga. Mat, sömn och vila. Balans! Nu får vi se till att hålla oss lite mer strikta och inte fuska med vilan. För om allt går som de ska är det start den 7/3 mitt uppe på Gran Canarias berg. 44kilometer ska avvecklas i en mycket trivsam miljö. När vi står där på morgonen, ska benen svara på hjärnans vilja och all träning ska ge resultat.

För att vidga våra vyer tog vi idag en tre timmars tur med samtal om framtiden. Visioner och drömmar. Underbara soliga dagar med vackra vyer i hemmiljö. Kan det bli bättre?

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Annonser

One thought on “När kroppen bryts ner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s