Bergslagens skogar bjuder till dans

En intensiv vecka har avslutats. Löpningen har rullat på bra och vi har klämt till med fina pass där kvalitén har vägt bra. När vi har dessa snöbeklädda vägar har vi försökt hitta lite hårt packade partier att trycka på i. Den här veckan har det faktiskt funnits lite plats för farlekar och intervaller. Bästa passet blev gaturace med svag slaklöpa 1,6km med konstant ökning i fart och höjd. Vi jagade varandra likt katt och hare. De få personer som var ute just då, fick sig en udda syn. Sånt man får bjuda på som löpare. Svett, flås och stön med en blick som säger ”Nu jävlar”.

???????????????????????????????
En löpararm…

Vi har en numera en brutalbänk på gymmet. Åsa har bestämt sig för att klara ett visst antal. Idag fick hon till 15stycken. Tredje gången hon testar detta och de kommer bli intressant om det blir bra ”Golden Three eller four” i slutändan. För Dips och chins är redan en del av hennes träning. Bensparken kan bli svårt… Skam den som ger sig!

Efter fredagens pass kom ett bakslag för Senad. En förkylning slog till och som alla vet. Ont i halsen och feber är inget man ger sig ut och tränar med. Så han har planerat, vilat och sovit. Det enda som uträttades idag var ett besök av Engelbrekstloppet i Norberg.

Engelbrekstloppet är ett 60km skidlopp mitt i vackra Bergslagens storslagna natur. Det är 60km med en ganska så kuperad bana. Idag såg spåren fina ut och vädret var strålande vackert. Vi klädde på oss alla plagg vi fann och pulsa ut i skogen. Vid 26km kom ledande Kalle Gräfnings för Falun/Borlänge SK. Han tog hem spurtpriset och även segern.
????????Vi var där för att bland annat se sotaren från Avesta Jonas. Plus Karin Wemhäll från Rembo IK. Vi hade hoppas på att Karin skulle få en seger i år. Lina Korsgren var dock lite starkare i år och Karin fick se sig besegrad.

????????

När vi stod där kom det en blond stark tjej i fullfart. Det skulle visa sig vara Åsa Bäck. Hon slutade på en fin fjärde plats. Klicka på hennes namn så kommer ni till hennes blogg och sida.
????????

Här kommer lite mer bilder från loppet…
???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ???????? ????????

Annonser

3 thoughts on “Bergslagens skogar bjuder till dans

    1. Hej Åsa. Jag till min Åsa- Det där såg ut som Åsa. Åsa- Det var ju Åsa…Båda två – Heja Åsa!! Vi förstod först inte heller men det var riktigt roligt att heja fram dig. Kul att loppet gick så bra, Grattis!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s