Skridskor…nä asså löparskor på!

Vilken vecka utbrister Senad. Inte så konstigt egentligen. Under förra helgen föll det mycket snö och det är fantastiskt. Det som inte är fantastiskt är att denna snö har följts av plusgrader och snöblandat regn. När det nattetid blir minusgrader så blir gatorna till is. Kommunen hinner inte sanda och i skogen sandar ingen (dööh) så resultatet är is. Massor av den. Nu skulle man kunna säga att det här är enbart negativt, men icke. Det är väldigt skönt att egentligen kunna lunka på. Om än så är ”lunka på” ett tråkigt tillstånd, men ändå ett tillstånd. Vi har i veckan trots snön och framförallt all is fått till bra träning.

Idag var det emellanåt väldigt olöpvänligt, Vi styr inte vädret. Vi kan inte göra något åt den mediokra sandningen som kommunen genomför. De gör säkert så gott de bara kan och hinner med. Senad menar att Åsa gjorde helt rätt. Hon sparade på sina hälsenor och knäfästen och körde inomhus idag. Senad fick ändra om sitt upplägg och korta ner den tänkta rundan idag. Det var helt enkelt inte värt risken som isen innebär. Emellanåt så tog det över 11 min/km för att komma fram. Det är trots allt framåt.

Åsa bet i och körde inomhus 32km. Ingen drömvärld där inte. Fast som de heter ”Det finns inga genvägar och inte en människa kan träna åt dig”.

I veckan som gått har det blivit mycket resor för Åsa. En tur till Berlin gav lite nya vyer så att säga. Hotellet hade löpband med hightech funktioner och energi i form av mat fanns de gott om. Berlin är en historisk stad med mycket sorgliga skeden. Historier vi aldrig får glömma eller förneka. Berlin är platt och det är fullt förståeligt att det sätts rekord på Berlin Marathon. Det är nog en bra stad att sätta personbästa i. Tål att tänkas på.

???????????????????????????????
Det är en mäktigt konstig känsla som slår fast i magen, När man går bland de monument som rest för alla mördade. Obeskrivligt.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Annonser

3 thoughts on “Skridskor…nä asså löparskor på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s