Nytt år och massor av Nya möjligheter

Det var skåneväder i klassisk stil idag. Kall blåst och kring nollan. Soligt dock. Skönt på sätt och vis. Vi delade upp oss idag och bedrev motion på vardera håll. Det är sällan det sker och därför är det även väldigt tråkigt. Senad hade på sin runda hoppats på att få se varg men det närmaste han kom var en glad golden retriever. Åsa fick konkurrens på x-trainern. Stackars sate till gubbe som inte insåg vad han gav sig in på. Det nya året har börjat och vi har massor med mil att springa. Det gamla lades till handlingarna med hjälp av bästa sällskapet i form av Gert Inge och Christian.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Vi har just nu barmark efter ett par dagars töväder. Men vi hoppas på snö igen. Mest av allt för att kunna få in lite längdkidor i träningen. Det hade varit bra som en god grundläggare. Imorgon är det nya tag!

Annonser

3 thoughts on “Nytt år och massor av Nya möjligheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s