Öka syreupptagningsförmågan, med enkla medel

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????En vacker dag med solen som sällskap. För att öka trycket lite mer blev det pass med stavar idag. Visste ni att stavar ökar syreupptagningsförmågan, ger bättre förbränning och aktiverar överkroppen på ett helt annat sätt än vanlig löpning. Det finns flera studier på den positiva aktiveringen som sker vid användande av stavar. Den ökade pulsen på kort tid kan upplevas mycket jobbigare än ett vanligt pass. Det kanske låter enkelt och det är inte så svårt heller. Rätt teknik och rätt mängd kan ge fina resultat. Både för motionär och en mer vältränad bringa. Om någon är intresserad av att läsa mer om stavgångens positiva inverkan kan ni bland annat kika in studierna som är gjorda på Bosön.  Skidåkarna har länge haft stavarna med på sina tuffa barmarkspass. Skidåkare är starka!

Annonser

2 thoughts on “Öka syreupptagningsförmågan, med enkla medel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s