Planera det oplanerade till en slags plan…

Vi är medvetna om att alla förstår frustrationen som uppstår när man vill träna, men inte kan. Förkylning och feber har avlöst varandra. Halsont, snor i överflöd och allmän dryghet har gjort att vi inte har fått till den träning vi velat. Då får man sätta sig ner och planera det oplanerade. En av oss har gjort en plan. Den är väldigt långsiktig och eventuellt ohållbar, men på sikt sett förbannat givande.

TräningsplanDet krävs att man har viljan med sig att genomföra. Vi var på toppen av berget här hemma i helgen. Magiskt vackert och fullkomligt överdrivet inspirerande. Om förutsättningarna varit bättre (alltså vi sluppit 37 kg snor) så hade vi nog kutat där uppe, ännu. Högbyns skidanläggning utanför Fagersta må vara nerlagd. Den är långt ifrån ”död”! Det andas utmaningar där, i synnerhet när vi står vid foten av berget och blickar uppåt. 700 meter brutal mjölksyra. Det bygger karaktär. Det ger styrka och känslan som uppstår när vi gång på gång rusat uppför berget. Lusten att röra på oss infinner sig och viljan att ge allt tycks aldrig sina.

BrantenVi längtar efter några decimeter snö till. Det gör dock inget om det är så här heller. Vägen uppför är utstakad, förberedd, klart att brukas för framtida segrar.

Mormors backe

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s