Tack!

Skänka Att ge bort något utan att ta ut ersättning. En enkel sak om man lever i ett samhälle där de flesta av oss har överflöd av saker. Igår blev det en stor genomgång av klädskåpen. Det är alltid svårt att slänga träningskläder som vissa av dem har minnen från lopp och liknande. Allt i från reklamtröjor från lopp, gamla klubbkläder, dyra smarta plagg som krympt i tvättmaskinen, kläder som är för korta i magen, kläder som har slitmärken från olika vätskesystem. Så numera när vi handlar kläder, måste vi skänka bort en del. Så sagt och gjort allt som var helt, rent och bara sånt som inte används fick gå till skänkes. Senad behöver inte gå så långt med sina kläder/skor. Vi har en massa tränande nyanlända här, som fått lämna sina kläder hemma på grund av krig. Att se sina ”gamla” skor brukas i ren glädje igen är toppen.

Nya Magasinet Spring är snart ute i handeln med nummer 1 för 2015. För er som missat tidningen är det dags att köpa ett lösnummer och kika in. Senad har minsann fått med sin åsikt i saken, bara en sådan sak.

Löpningen rullar på som vanligt. En återhämtningsvecka möts av en grundpelare, för att sedan börja öka backe och distans igen. Förkylningar som nyper sig fast i redan trötta vinterkroppar gör det hela lite mer träligt. Det blir lite mer att bita i och lite mera gnäll. Envisheten är den starka sidan än, så hoppet är stort. Nu ska vi ut och göra en runda i Urskogen, den lilla del som finns kvar…

??????????????????????????????? Spring

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s