En kristallklar sak

Blå himmel och solsken som gav värme. En kristallklar dag med helt underbart vackra vyer. Snön hade lagt sig lite fint på marken och solen gjorde att allt glittrade som kristaller. När värmen steg från marken kom det en magisk dimma svepandes över våra vägar. Vi fick chans att se mycket djurspår. Nysnön hade gjort att vi såg både, räv, lo, ekorre, hare, diverse fåglar och det bästa av allt. Vargspåren! Däremot kom vi inte riktigt fram till vems spillning det var som vargarna cirkulerat kring. Åsa kollade in de lite närmare och hittade bland annat gråa, sträva strån. Björn har många gissat på i och med storleken samt färgen. Vi tror Björn eller eventuellt en varg med dålig mage. Skulle kunna ha varit älg päls i spillningen, svårt att avgöra.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Annonser

6 thoughts on “En kristallklar sak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s