Långpass på Lördag, följ med!

På Lördag klockan 11.00 (från Fagersta Central) springer vi en längre tur kring 44km. Det är asfalt och grusväg mestadels. Lite backar kommer de givetvis, svårt att undvika i våra miljöer. Vi brukar ibland stanna och inta föda, eller gå för att hålla igång värmen. Flexibla som skjutton. Farten bestämmer vi tillsammans och ingen ska känna att de går för fort. Vill någon springa snabbare går de att springa på och möta upp (man vänder och möter de andra efter ett tag). Medtag egen vätska, energi och annat som ni har med på era långpass. Ha gärna reflexväst, eller färgglada kläder då vi bland annat kommer springa längs en stor väg.

Så är ni intresserade att haka på, Välkomna på lördag!

???????????????????????????????

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s