7 Pass på två dagar

yoga1 Yoga3

Kom precis hem från en intensiv helg i Älvsjö. Årets Yoga Konvent var i samband med mässan ”Allt för hälsan”. En stor mässa med allt i från nyttiga frön, träningscirklar, träningskläder, massage i olika former, massa föreläsningar m.m. Köpte med mig allt i från yogamatta, choklad, kokosfett och underkläder. Mässpriser är fint!

Min storesyster var den drivande i detta nya för mig. Hon övertalade mig att testa på. Nu i efterhand är jag mycket tacksam. Lärorikt och mycket nyttiga saker att bita tag i. Kroppen är en makalös manick. Kan jag bemästra min egen kropp maximalt kommer jag säkert kunna bringa energi till andra. Ska försöka återspegla allt och läsa på mer. För nu är kroppen både tömd och laddad på samma gång. En känsla av energi, lugn och trötthet har sköljt över mig. Lite ömt i några muskler och lite smidighet i andra delar.

För att ni ska få en inblick i vad som bjöds//

Pranayama – Anne-Sopie Sjöblom
Mediyoga – Göran Boll
Yinyoga – Sofia Norén
Pranayama – Pernilla Cristvall
Hathayyoga – Viktor Frih
Funktionellyoga – Marian Papp
Viryayoga – Josepine Selander
och föreläsning för Peter Ljungberg, Göran B, Marian P.

Läs gärna mer om dessa duktiga utövare här.

De passet som min kropp uppskattade mest var den funktionella delen med Marian Papp och Virayayogan med Selander. Tuffaste passet höll Viktor, där blev det varmt i lokalen och mycket svett.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Keep Calm and Namaste

Annonser

9 thoughts on “7 Pass på två dagar

      1. Det är aldrig för sent. Gillar att det inte är mätbart som många konditionssporter är. Andning och mentalladdning tycker jag ger min löpning mkt. Hade nog aldrig gjort tre 100 miles så pass bra utan yogan. Men men det tar lite tid att hitta rätt. Ha tålamod;)

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s