Varför gå i leran…

…och sörja, när man kan gå på isen och ha det glatt. (Nu har vi ingen is än, så vi får helt enkelt sörja på i leran)

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Senad anser att hans kropp vaknat igen. Han har hittat ett schema som passar honom bra. Helgerna består av långa långpass i olika format. Varierat alltså. Under veckan springer han rätt fort med hårdare fartpass lagda i kuperade omgivningar men så pass löpbara så att det upprätthålls en något så när ”fart”.

Vi har i vanlig ordning hållit i träningen på ett gott sätt. Det känns skönt. Under vårt pass förra söndagen på 44 km hade vi en enorm tur med vädret. Under veckan har väderförhållandena varit något råare men ändå, det känns gött. Regn, rusk och hård vind bygger hårda sinnen.

Vi längtar i smyg efter snö och förbereder oss för en förhoppningsvis hård men rättvis vinter som ska ge en mycket god grund till kommande våren. Vi har bestämt oss för att inleda kommande tävlingssäsong utomlands. Mer om det en annan gång men vi tror att det kommer bli en snabb tävling med mycket motstånd och förhoppningsvis härliga möten med medtävlanden. Gött ska det bli. Senad har dessutom lovat att springa i Borlänge 6H, vilket han gjort i tre år nu så fjärde gången gillt.

Full fart framåt alltså. Kommande helg blir det en vända till Västerås. Det är en nystartad tävling på 44 km som går centralt i Västerås som vi ska ägna lite tid för. För oss blir det en del av den vanliga träningsveckan. Ett långpass förlagt på tävling. Roligt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s