Jakt pågår, 44Kilometer senare…

Höstpass när det är som bäst. Vi packade våra ryggsäckar med proviant och lite extra kläder. Jackor och handskar som skulle visa sig få ligga kvar ouppackade. Det var varmt och väldigt behagligt väder idag. Vi båda upplevde det nästan lite kvavt ett tag, men lufsade på utan smärre gnäll.

Målet med dagens pass var att lufsa på minst tre timmar och allt över det blev bonus. Sträckan blev således: Ekkorbacksvägen, Godkärra, Kalvänge, Torebo, Bockhammar, Bastmora, Hjortbo, Köpmanhamn, hem. Vid kommungränsen klockade vi in 30Km och det blev 14Km bonus. Mycket bra pannbensträning då det bjöds på backar av olika slag. Benen pinna på, älgarna höll sig på håll, jägarna hälsade lugnt, bambi´n stod säkert och betade, mysiga människor hälsade glatt. En skön dag som avslutas med lite mat och återhämtning horisontellt.

Fyra timmar senare och 44 Kilometer avvecklade stod vi på vår egen gräsplätt. Suckandes över att inte kunna göra sånt här varje dag…

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Annonser

4 thoughts on “Jakt pågår, 44Kilometer senare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s