Terräng SM i Eskilstuna

En fin höstdag ut mot Hedkärra och Aspartorp fick starta den här dagen. En skön tur där benen fick lite återhämtning och lunka på i egen fart. Efter vår egna 14km tur blev det en biltur mot Eskilstuna. Där väntade Svenska Mästerskapen för Terräng. Vi kikade och hejade på de starka löparna som idag fick en hyffsat lätt bana. Imorgon blir det nog värre underlag. Då regnet började smyga sig på inåt eftermiddagen. I herranas 4000 meter blev det Abraham Adhanom från Eskilstuna FI (11:36) som tog hem segern, till publikens jubel. Han var tätt jagad av Jonas Leanderson från Malmö AI och Andreas Åhwall Hässelby IF.

I damernas 4000 meter blev det en klockren seger för Meraf Bahta 13:35 Hälle IF. Hon såg ut att njuta av banan och flög fram som en gasell. Helt obehindrat och obesegrad. Vilken löpare! Charlotta Fougberg bröt sig loss och mosade in på en hedrande andra plats. Vilken kämpe. 13:50 blev hennes tid. Trean kom in sju sekunder senare (Maria Larsson).

Många duktiga löpare idag. Alla resultat från dagens olika lopp hittar ni här.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s