Nu är det dags

Ett plötsligt mörker infinner sig strax vid sextiden. Så nu är det slut på långa kvällspass i skogen utan pannlampa. Nu är det dags att utrusta sig med ljus och reflex igen. Första passet med pannlampa är speciellt. Det känns som marken gungar och allt spelas upp i någon form av ”Blair witch Project”. Vartenda ljud i skogen får helt ny innebörd och allt blir lite mer spännande. Utmanande att våga trippa på, utan att ramla. Lite mer sport, lite mer extra allt. Det är så vi vill ha det, lite extra.

Det är jakt nu igen. De tvåbenta vill knäppa de fyrbenta och i media skrivs det om farliga rovdjur med tänder. Tänder som biter alla och snart oss. Vi tror på djurens lag, ätas eller äta. De där med skjuta känns passé. Jakten borde vara lite mer old school. Spjut och ett måste till bra löpsteg, som massajerna. Som sagt det är jakt nu! Så var noga med att synas i skogen och även i trafiken. På med reflexerna så möts vi i mörkret!

??????????????????????????????? 008

Annonser

2 thoughts on “Nu är det dags

 1. Vad har du för pannlampa? 🙂 min gav upp i våras, måste verkligen köpa en ny nu! Man famlar ju i mörker när man är ute tidigt på morgonen hehe 😀

  Gilla

  1. Min pannlampa är en billig sak. Jag köpte den på REA för nån liten hundralapp. 99kr. Den heter Silva MINO och är ingen superlampa. Den duger som slit och släng.

   Skulle nästan våga säga att den inte är 100% att lita på. 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s