Höstdagar…Äntligen…

Höstdagarna är här, på riktigt så att säga. Livet, det rullar på i sin ordning och träningen, den blir bara bättre och bättre (se upp där ute nästa år). Idag har vi t.ex. älgat oss fram i terrängen. Kort. Intensivt. Emellanåt….brutalt. Men väldigt roligt. Vi springer på som vanligt och däremellan parkerar vi på yoga och gym. Känns starkt. Känns bra. Känns lovande! Ett vinnande koncept?

I tisdags tog vi ut svängarna lite och körde kuperade tusingar i skogsmiljö. Snittet hamnade under 4min/km och får anses bra i dessa miljöer. Det kommer så sakteligen bringa oss till en kortare tävling framöver. Våra supportrar har utlovat fordon till målet så de lovar gott. Det är inget fel på viljan och vägen finns!

Vi ser fram emot en höst som sakta övergår i vinter. Den milda temperaturen och sköna blåsten kommer att övergå i en kall och bister vinter. Det kommer bli givande och väldigt roligt. Det ska bli riktigt spännande. Nedan kommer en del sköna bilder, njut av dem och välkomna in i hösten! Väl mött! Glöm inte bort att ta hand om alla ni har kära! Stressa inte genom livet, allt är inte tider och måsten.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? 041

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? 050 ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Annonser

2 thoughts on “Höstdagar…Äntligen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s