Black River Run 2014

En smoggigg dag i Västerås, tempraturen visade 6,5grader och solen kom aldrig fram. Däremot fanns det lyckliga löpare i mängder. Vi stod som funktionärer vid två olika vätskekontroller/stämpling. Första kontrollen var nere i stan (över gången vid träbron). I början strömmade löparna in i jämn följd. Första starten var 20miles och där ledde Patrizia Standman från start till mål (2:37:54) och bland herrarna tog Eric Pettersson hem segern (2:29:11). Det var mycket leenden och tummen upp på både första och andra varvet. Tempot var tämligen högt och löparna hade olika mål i sikten. Vatten verkade bli en höjdpunkt och Tailwind servade med energi för dagen.

I klassen 50miles var det upp och nergångar hos löparna. De som först såg pigga ut, fick det lite kämpigt mot slutet. Många nya personliga rekord och fina tider. Vinnarna där blev Anna Grundahl (7:48:22) och Niklas Gunne (6:45:31). Två starka löpare som visste vad de var ute efter. Vid slutet stod vi ute vid vägen mot Skultuna.

I den stora klassen (100miles – 16mil) där löparna jobbade sig igenom nattens mörker. Där blev det en snabb start på första varven. För att sedan bli lite mer kontrollerat. Anderas Falk tog över kommandot efter att ha fått jaga lite i början. Falk tog en ett nytt banrekord på (14:23:23) och efter honom kom Johnny Hällneby på (16:29:21). Damklassen hade en Eva Lindskog som var etta från start till mål på (20:09:49). Ellen och Jaana bytte plats några gånger innan det slutligen blev Ellen Westfelt som plockade hem en andra plats (22:08:24). Många duktiga kämpar på 100miles och i detta nu är några kvar och tar sina sista varv.

Alla resultat finns här Black River Run.
Lite bilder kommer här (alla får inte plats). Om någon vill ha bilder skickade till sig, ange erat startnummer. Så får ni bilder skickade gratis.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Annonser

19 thoughts on “Black River Run 2014

  1. Hallå, roligt med massa bilder, tyvärr dog mina benen efter 20 km så jag öppnade alldeles för fort så tiden blev usel, trodde väl att jag var bättre än vad jag var den dagen, men man lär sig. 200 var mitt nummer om jag fastnade på något kort vore det kul att se!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s