Om att våga bryta mönster

Det har gått år sedan Yoga utövades. Idag återupptog Åsa yogan och det skulle visa sig vara en intressant upplevelse. Erbjudandet dök upp och när det visade sig att en god vän vid namn Dileepa skulle vara instruktör. Fanns det inga ursäkter längre. Yoga är bra, Yoga är ett bra komplement för löpare.

Nervös som en nybörjare är har vederbörande frågat yoga utövare om utrustning och annat matnyttigt inför. Så väl på plats var både Yogamattan med och ett öppet sinne. Dileepa tog varmt emot alla nya och erfarna utövare. Min matta fick stå i centrum, en plan om att inte missa någon detalj fanns. Vi utövade solhälsningar, balansövningar och rena bål/stabilitet/styrke övningar. Det fanns inga ursäkter, de svaga kroppsdelarna visade sig tydligt. Styrkan fanns och både brygga och ”krabba” kunde utföras, medans ren balans var riktigt svårt.

Så nu till frågan… Var det här en engångsföreteelse. Svaret är enkelt. Nej, kroppen har svaga punkter som kan bli bättre. Så nu blir det yoga som alternativ. Här ska byggas en stark och hållbar löpare…

Stort tack till Dileepa Waththanagka som peppat!

Vill ni pröva på Yoga så finns detta pass i Fagersta Hallens Judolokal,
Onsdagar 19:00-20:00 (50kr/gång alt 500/Drop-in)

001

Annonser

4 thoughts on “Om att våga bryta mönster

    1. Tack, jag tror du har rätt. Det är bra med utmaningar och de svaga sidorna är såklart den bästa att ta tag i. Springa kan jag, men för att komma vidare kan en extra nyckel vara bra.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s