Stockholm Halvmarathon

En fin dag i Hufvudstaden med pompa och ståt. Det är något visst med förberedelserna inför ett lopp. Alla har sina små rutiner och egenskaper. Skor ska knytas, mat ska intas, baja-major ska besökas, klockor ska hitta sateliter, nummerlappar ska sitta rätt, chip ska fästas på rätt fot, eliten får de sista orden av coacherna, farthållarna placerar sig i grupperna med respektive ballong och flagga. Det var där Åsa befann sig idag. Mitt bland de gulklädda farthållarna och de stora ballongerna med tidangivelser. I år var det rekord med farthållare och lite nya tider om 1:24 och 1:45. Ett stort gäng som merparten levererade utgivna tider. Några små detaljer  i år var alla byggen runt omkring banan. Det blev stundtals riktigt smalt och flaskhalsar bildades. Trots det lyckades farten hållas på en rimlig nivå och inga onödiga ryck krävdes. I mål var det flera fina löpare som tackade och berättade om personliga rekord och andra lyckorop. Helt underbart!

Mycket kända ansikten ute i vimlet. Vår favorit bland damerna fick inte sin seger. Isabella blev slagen av Lena Eliasson från Hässelby. Hon var förövrigt riktigt rå idag, vilken kvinna. Männen levererade fina tider och vår favorit där blev tvåa, Johan Larsson 1:06:06, snyggt! Ett gäng klubbmedlemar från Västerås LK fanns på plats och bäst av dem blev Pär Muhr 1:19:29

10665216_936051363088201_4489212881711883554_n
??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????

Annonser

2 thoughts on “Stockholm Halvmarathon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s