Italien levererade

Vi har haft en liten tur över till vackra Italien. Närmare bestämt norra Italien med Berg och festival. Santa Maria Maggiore var byn som förgyllde våran vistelse till fullt. Anledningen till en årlig resa dit är för umgänget med hundratals andra knopare från världens alla hörn.(För er som inte vet är Åsa Skorstensfejartekniker ”Sotare, Knopare”) En stor parad och en flerdagars fest med underbart goa människor. När både väder och människor levererade till 100% fanns det även energi för löpningen. Vi hann med två fina pass och en toppbestigning (2064möh). Något som är värt att nämna om Italien är maten. Pasta är inget någon av oss gillar, men där i pastaland smakar allt annorlunda. Lasagnen är gul och smakade ljuvligt. Något annat gult är Polenta som de gärna äter till olika kötträtter. På toppresturangen testade vi på Polenta med kött i sås. Smakade helt klart bra efter en pulshöjare på berget. Så nu är vi lite bloddopade och åter på Svensk mark med fyllda sinnen och laddade depåer. I helgen väntar ett besök i Hufvudstaden som farthållare i DN Stockholm Halvmarathon (Grupp C 1;50). 

 

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? 077 ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? Italy062 ??????????????????????????????? Italy065 ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? Italy068 ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Annonser

2 thoughts on “Italien levererade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s