Söndagsturen och Hälges fru

Fördelen med att ha bra människor omkring sig är att kunna lifta lite titt som tätt. Idag fick vi äran att åka med snabb bilen över till Skinnskatteberg. Vi hann hälsa på mormor innan färden styrdes löpandes hemåt igen. Laddade med ryggsäckar innehållandes vatten och lite energi. Den här sträckan bjöd på 90% grusvägar och resten lite asfalt. Lite kortare än förutspått men det blev rediga kuperade backar. Bockhammar är ett känt namn när de gäller Rally. Kraftiga svängar och mycket backar upp och ner. Över Torebo är det relativt platt för att sedan bli mer kuperingar i Godkärra. När vi väl kom till Ekorrbackarna brakade det till i skogen. Ut springer en rusandes älgko med kalv. Åsa sprang först och ”sket nog i brallan”! Snacket innan om björn hade gjort oss lite på spänn så att säga. Så innan vi kunde notera älg, framför björn… 25km senare och benen våra känns lite trötta.

För svampomaner kan jag meddela att det finns gott om Karl-Johan i skogarna nu! Se så ut och ta för er av skogens skafferi!

 
???????????????????????????????
??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Annonser

4 thoughts on “Söndagsturen och Hälges fru

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s