Krispiga morgonrundor

En vecka efter Mora-weekend har vi hunnit med att klara av flera bra pass. Först blev det såklart återhämtningen som bestod av både tårta och skön tur i skogen. Tisdagspasset blev en lite tuffare variant där tempot stundtals blev påtagligare än normalt (17km blandat underlag, och lite kupering). Igår mosade Senad backe 12km med snitt om 4:30min/km och Åsa drog av några 1000-ingar på löpbandet (3:38 x 3 + 3:50 x 2, 5km på 18:34).

Efter en allerginatt med astmaanfall och krispiga dagar. Blev det idag en regnig tur ut mot Ulvsbo och dess backar. Vi hann med 16,20km innan vi helt enkelt ansåg att de skulle räcka. Helgen är kvar… och snart ska de packas… mycket på gång nu…

 

070 080 088

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s