Vi springer så klart!

Vi springer så klart! Därför dröjer det ibland mellan inläggen. Ursäkta för det men…

Det finns en grym fokus nu. Veckorna efter Davos har gått bra och träningen flyter på. Vi rör oss, så att säga. Fullt fräs på alla plan hela tiden. I helgen väntas det bli jäkligt mycket fullt fräs. Vi ska till Mora och Vasastafetten. En av oss ska agera coach som fan! Och en ska ösa på bästa sätt. Däremellan ska vi heja på lagkamrater, vänner, bekanta, klubbkompisar och alla andra som ämnar att kuta. Vi hejar även på alla andra som inte kutar.

Träningen har varit bra senaste tiden. Sug finns efter någon form av kortare tävling. Vi har också märkt att hösten närmar sig. Det märks på fina krispiga morgnar med svaga dimmor som tar tid innan de lättar. Spännande! Det är dock omställningen som är tuff. Alltså att gå från 34 grader solsken och inte ett moln till att blir lite molnigare och kyligare. Säj 14 grader och linnet är inte längre lika bekvämt. Det kommer gå bra det också. Hösten planeras, vi får se vad som sker. Spännande blir det…

Förra årets Vasastafett slutade med en andraplats för ett krigande Dalaportens OL

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s