”Vår” vackra skog brinner…

Det har nog inte undgått något att det är totalt kaos här i våra trakter. Röken ligger tät och folk går omkring med blicken full i någon slags panik. Ska man dra, eller ska man våga stanna. Ingen vet och alla spekulerar i mängder. Vi försöker hålla gott mod och leva på som vanligt. Hur nu det går när hela byn är täckt i rök och irrande djur/människor. En brandman berättade om vilda djur som inte hinner iväg och hur stor makt en eld har. Det är svårt att ta in och hjärnan försöker motarbeta alla intryck som kommer. Stor eloge till alla som försöker bekämpa denna brand och alla runt i kring! Vi hoppas på regn och mer resurser att vattenbomba.

Löpning i denna rök är inte att rekommendera. Skador på lungor och bestående sjukdom är inget en löpare önskar. Alla med astma/luftvägsproblem bör liksom vi, isolera sig. Vistas inte ute mer än nödvändigt. Vi tog ett pass nere i källaren på en varsin crosstrainer. Det blev ett riktigt varmt pass då all ventilation är avstängd. Pölar av svett, sega kroppar men ändå ett pass.

Bilder känns onödigt, finns mängder överallt…
Peace!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s