Dagarna efter Swiss Alpine

Dagarna efter Davos har ibland känts som på bilden nedan. Vi har försökt att aktivera oss så gott det bara går. Dagen efter Swiss Alpine gav vi oss ut på promenad för att sparka igång benen. Trots stelhet och en och annan, oj, aj, uff…jebo te tito så har det fungerat fint. Vi har också passat på att vila när vi väl kommit hem och inte gjort mer än nöden egentligen kräver. Efter ett par dagars vila så satte vi igång och joggade en sväng med efterföljande besök på gym. Samma procedur idag. Det har känts bra, men det är självklart även som så att vi känner av en viss kvarvarande både stelhet och trötthet. Fint hur som haver.

DSC07843I helgen är det Skövde ultrafestival där det finns flertalet olika sträckor att välja bland. Allting springs på en 400 meter tartanbana. Vilka hjältar! Vi hoppas de får riktigt fint väder och att allting går bra. Speciellt för de som ska ta sig runt i t.ex. 48 timmar.

Om några veckor är det Vasastafetten som gäller. Åsa ska vara med ett damlag där och Senad ska assistera så gott det går. Våra vänner så som G-I, Kungen av Åsen, Per, Barfota Mathias och några duktiga klubbmedlemmar från Västerås LK ska komma till start i Sälen. Det ska bli mycket spännande att följa dessa herrar/damer och självklart även heja på löpare från hela världen som samlats. Vi hoppas även där att det blir en riktigt fin dag! Nio mil av fina skogar och marker!

Vi kan sakna den bubbla som Davos levde upp till och levererade.  Det är också roligt att se fram emot kommande tävlingar och det blir en spännande vinter vi går till mötes. Mer om det en annan gång. Davos kommer vi att återkomma till. Det är något vi är rätt så säkra på redan nu. Lite mer erfarenhet och lite bättre väder så ska tiderna slipas!

 

Annonser

5 thoughts on “Dagarna efter Swiss Alpine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s