Dagen före äventyret

 

Vi har förväntansfulla ben med massa spring och en kaka i magen. Den här dagen har gått till lite extra vila och uppladdning. Sista veckan är de inte meningen att bränna ut sig, snarare fila lite och njuta av miljön (de sista är inte svårt). Vi äter gott och unnar oss vila i tid och otid. Det sista är inhandlat och vi bör klara oss i både gassande solsken/ iskalla aplvindar med regn. Väntan på start är lång och det börjar klia lite under fötterna. Imorgon redan 07:00 går starten från Davos som ska ta oss på en dagstur genom de magiska alplandskapet. I Bergun kommer vi plocka upp våra dropbags med lite extra energi och vindjacka.

I byn är det mycket skandinaver nu och det är riktigt kul att ta del av allas olika uppladdningar samt strategier om rätt & fel inför. Det är lite kända namn på plats och den största är väl Jonas Buud. Vinsten ska han nog ta hem även i år (blir mer spännande om han tar hem Ultravasan).

Snart ska vi ner och titta på barnens starter. Det är både knattelopp och ungdomar. Spännande i värmen! Stora svenska flaggor och hejarop ska vi se till att ha på plats!

DSC07744 DSC07746 DSC07751 DSC07753 DSC07759 DSC07764

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s