Framme i Davos!

Vi är framme i Davos och på hotellet har man tagit emot oss minst sagt kungligt. Känns bra och tryggt inför vår fortsatta uppladdning här under veckan. Vi tänker ta det väldigt lugnt ikväll eftersom det varit en rätt lång resdag (men smidig) och vi fått väldigt lite sömn innan vi far till flygplatsen i morse. Schweiz är väldigt vackert. Det känns som att vi är med i en viss musikal. Härlig stämning på plats. Imorgon förmiddag tänkte vi börja acklimatisera oss löpmässigt också. Våra övriga löparvänner anländer under morgondagen. Fint blir det! Vädret är väldigt varmt (ca 25 grader) med inslag av sköna vindar. En av oss hoppas på att det blir regn fram emot nästa lördag men det gör inget om det skulle vara soligt också. För övrigt är Schweizarna väldigt trevliga och extremt (så där så det nästan är jobbigt) serviceminded…vart vi än vänder oss. Tackar för det!

DSC07476 DSC07478 DSC07483 DSC07484 DSC07485 DSC07490 DSC07491 DSC07492

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s