Spegel Spegel…

Det är inte alltid lätt att se sin egen spegelbild. Viktigt att tycka om sig själv för att kunna tycka om andra. Spegel spegel… Vi tittar på Diamond Leauge och inser att de som springer kortdistans besitter starka överkroppar. Imponerande att se muskelgaseller mosa in på 5000meter ala 13:11. Vi har också mosat idag. Hela 24 kilometer över ett backigt skogsparti i den så vackra Bergslagen. Det är lite mäktigt att passera länsgränser. Vid skylten Dalarnas län händer det något. Allt blir så där magiskt och vackert. Dalarna har nåt lite extra som vi i Västmanland saknar.  

Med laddade vattenblåsor och energigel innehållande salt begav vi oss ut på ett vasst pass. Åsa´s nya Midjeblåsa skulle visa sig bli kvar i bilen. Inte på grund av glömska utan av att den helt enkelt inte passade hennes kropp. Helt ny (Vinst från Lida Ultra). Den får bli med på rullskidepass istället.

Ormar, bromsar och annat djävulspåfund skulle propsa att stoppa oss. Detta lyckades dock inte idag och vi kammade hem några fina kilometer backe.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Två ljushuvuden på äventyr

Annonser

2 thoughts on “Spegel Spegel…

    1. Dalarna har något speciellt i sig. Vi brukar skoja om att folket på andra sidan gränsen är mer trevliga. Tro eller ej med de är på nått sätt lite lättare att både prata och umgås där *pekar* 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s